IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит се справя с проблемите като прави скулптури

19 октомври 2022 10 50

Актьорът участва в изложба с Ник Кейв и Томас Хусиго

Снимка: БГНЕС

Раздялата на Анджелина Джоли и Брад Пит беше едно от най-големите събития за 2016 г. А последствията от кавгата на бившите съпрузи все още се отразяват в следите на съдебни спорове.

След като актрисата публично обвини бившия си съпруг в домашно насилие, той реши да проговори. В скорошно интервю Брад коментира откровено това как е успял да премине през труден период от живота си.

Артистът каза, че след почивката се е отдал стремглаво към творчеството. Изкуството му помогнало да се върне към нормалния живот. И така, наскоро Пит направи своя дебют в скулптурата. Той изложи свои творби публично за първи път на изложба във Финландия, заедно с музиканта Ник Кейв и художника Томас Хусиго.

Брад представи девет произведения на изкуството, които според него „представляват процеса на интроспекция“.

„За мен тези творби представляват изследвания на това къде съм сгрешил във връзките си, къде съм се спъвал, в какво съм бил замесен. Това е процес на радикална самоинвентаризация, когато решите да бъдете наистина честни със себе си, като вземете предвид ситуации, в които може да сте сгрешили и да обидите някого“, сподели той пред The Financial Times.

След раздялата с Джоли, Пит намира „утеха“ в приятелството, където може да бъде напълно себе си. Актьорът също така отбеляза, че благодарение на изкуството е успял да преосмисли травмите от миналото и да поеме отговорност за грешките си.

„Открих, че трябва да отида с болката, която изпитвам, и трябва да отида с радост и красота. И от това нещастие в живота ми изникна пламък на радост.

Винаги съм искал да бъда скулптор. Всъщност беше наистина освобождаващо просто да покажа грозната си страна. Има голяма стойност в това“, добави Пит.

По-рано в социалните мрежи се появи емоционално писмо от Анджелина Джоли, адресирано до бившия ѝ съпруг Брад Пит. Ставаше дума за общата им френска винарна Шато Миравал. Актрисата разказа защо възнамерява да продаде дела си.

„Дори сега е невъзможно да напиша това, без да плача. Ще пазя спомените си за случилото се тук. Но това е и място, което бележи началото на края на нашето семейство... И бизнес, който е съсредоточен около алкохола“, пише звездата в писмото.

Според Джоли тя не е искала да бъде съсобственик на винарната, тъй като Пит не я е въвел в тънкостите на правенето на бизнес.

„Видях невнимателно поведение, пари бяха изразходвани без мое съгласие, решения бяха взети без обсъждане с мен. Бих искала да разделим бизнеса или вместо това да създадем нещо по-полезно за нашите деца“, каза тя.

За да научавате всичко важно от света на лайфстайла, модата и красотата, ни последвайте в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари